VVD Beverwijk

Heb je vragen of ideeën voor ons? Bereik ons via WhatsApp!

De VVD heeft graag contact met inwoners en ondernemers. Zo kunnen wij beter inspelen op de wensen van inwoners en ondernemers. Daarom is de Beverwijkse VVD-fractie vanaf heden ook te bereiken via WhatsApp!

Heb je vragen over bepaalde onderwerpen, wil je op een makkelijke manier met ons van gedachten wisselen of wil je een afspraak maken met een van onze fractieleden? Dat kan! De VVD hoopt zich zo beter in te kunnen zetten voor de inwoners van Beverwijk. Natuurlijk is een melding bij ons geen garantie voor een oplossing maar we kunnen wel rekening houden met uw wensen.
Heeft u een vraag, opmerking of goed idee? Dan kunt u dit vanaf nu ook contact opnemen met de Beverwijkse VVD-fractie door te appen naar 06-25078696. Als u dit bericht op uw mobiel leest kunt u ook op de onderstaande link klikken, dan opent er direct een gesprek: https://wa.me/message/PI4ABUPMUABHM1

Blijft u graag op de hoogte?

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? App dan “VVD Beverwijk AAN” naar 06-25078696. Wij sturen u dan af en toe een berichtje via WhatsApp. Zo kunnen wij u op de hoogte houden, en u ons! Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden en ook niet zichtbaar zijn voor anderen. U kunt zich weer eenvoudig afmelden door “VVD Beverwijk UIT” te appen.